Restoran

Restoran Bazeni Živković je trenutno u procesu potpune transformacije.
U tekućoj godini predstavićemo Vam Živković EVENT CENTAR.
Više o Živković EVENT CENTRU saznajte ovde ili posetite našu Facebook ili Instagram stranicu.

Restoran Bazeni Živković nalazi se u najlepšem delu Surčina, okružen šumom, i predstavlja idealno mesto za uživanje u društvu članova Vaše porodice i prijatelja.

U sklopu restorana nalazi se prelepo dekorisana sala za svadbe, kao i romantičan prostor na otvorenom kraj bazena, koji zajedno čine jedinstvenu celinu sa najvišim standardima usluge.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: svadbe, rođendani, krštenja, banketi, dečiji rođendani, poslovni skupovi, proslave firmi, kao i proslave na otvorenom u prelepom ambijentu pored bazena.

Kako bi Vaše venčanje ili bilo koje drugo slavlje proteklo na najbolji mogući način, nudimo Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim detaljima.
U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznovrsnih menija u modernim aranžmanima, a postoji i mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika u skladu sa Vašim željama i zahtevima.
Pružamo Vam mogućnost organizacije ceremonije građanskog venčanja, uz dolazak matičara, pokraj prelepih bazena.

Na raspolaganju su vam i brojni drugi sadržaji kao sto su stoni tenis, bilijar, pikado... Za najmlađe posetioce tu je posebno osmišljena igraonica, opremljena brojnim sadržajima namenjenim za igru mališana.
Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je parking prostor za preko 100 vozila, tako da će Vaši automobili biti na sigurnom dok Vi i Vaši gosti uživate na slavlju.